En unik danseoplevelse

 Om  Groove


Med GROOVE danser vi sammen, jeg guider simple dansetrin og bevægelser til al slags musik.

Det kan IKKE gøres forkert, for i GROOVE handler det ikke om at se ud på en bestemt måde, eller at kunne mestre højre-venstre koordinering.

Vi danser sammen i hele rummet, som er uden spejle og med dæmpet belysning. Jeg guider os fra opvarmning, gennem flere stilarter og genrer af musik og vi afslutter med afspænding og stilhed. Så det er ikke fri dans, men en guidet danseoplevelse hvor jeg er med dig og gruppen hele vejen.

Det er en unik danseoplevelse- hvor du danser på DIN måde i et fællesskab med andre mennesker, som også danser på deres måde.

Hvad er min måde at danse på tænker du så?

Det finder du hurtigt ud af!


Jeg instruerer et par trin og så bevæger vi os med de trin rundt i rummet og helt naturligt så laver du dem på DIN måde, for med din krop og dine bevægelser vil du aldrig komme til at ligne nogle af os andre i rummet.

Du danser som dig, jeg danser som mig og vi gør det sammen.

Du er ikke alene i denne time- jeg guider trin og bevægelser undervejs og fordi vi ikke skal ligne hinanden, så kan du ikke gøre det forkert. Du læste rigtigt! Du kan IKKE gøre det forkert.


Du behøver ingen danseerfaring, hvis du kan bevæge dig kan du danse Groove. Vi danser i alle aldre og størrelser. Vi danser på bare fødder eller i bløde indendørssko. Du klæder dig i det der føles godt for dig, bare du kan bevæge dig.

Her skal du ikke præstere, her er du til stede i din krop, og med din krop, og bevæger dig kreativt og autentisk. Lige som det er meningen du skal. Vi danser for nydelsens skyld. Vi slukker alle tanker og bekymringer og bevæger os ind i et flow af fede energier og følelser.

Groove er så meget mere end dans. Groove handler om at du bevæger dig som du er skabt til, at du slipper dine egne og andres fordomme om at skulle se ud på en bestemt måde. Du skal bevæge dig på den måde der føles godt for dig. Her er ingen fordomme og masser af opmuntring til at give slip og danse sammen i fællesskab. 


Slip hverdagen for en stund og giv dig selv lov til at bevæge og udtrykke dig uden at tænke på hvad andre syntes. Det er fuldstændig underordnet hvordan du ser ud imens du danser, du skal bare bevæge dig lige som du vil imens du falder ind i de trin vi alle sammen bruger til musikken. Det er SÅ FEDT at give slip og danse det hele ud! Vi nyder råber, synger, griner, græder, sveder og meget mere, der er plads til det hele i vores dansefællesskab.

Kom og vær præcis som du er. Slip tankemylderet og kom til stede i din krop, i kontakt med dig selv og gå ud i livet mere nærværende og med god energi.


Dans dig fri og glad i fællesskab med andre