En særlig oase midt i Måløv

Kammillegård

Kammillegård er en gård for krop, sind og sjæl.

Her kan du være lige som du er.

På Kammillegård ønsker vi at tilbyde begivenheder for din krop, dit sind og din sjæl.

Kammillegård inviterer til nydelse, nærvær, kreativ udfoldelse, kropslig bevægelse, fordybelse og menneskelig udvikling.

Yoga, dans, mindfulness, meditation, breathwork, behandlinger, terapi, sang, foredrag og meget mere i form af faste timer, forløb, workshops og aftensarrangementer.

Kammillegård tilbyder med et unikt samtale/behandlingsrum, en multi sal med højt til loftet, samt lounge, tekøkken og badeværelse mulighed for, via udlejning, at huse alle disse tilbud.

Kontakt kammillekornelija@gmail.com hvis du ønsker at afholde en begivenhed eller leje vores behandlerrum.

Udbyder du behandlinger indenfor alternativ og holistisk helsepleje er du velkommen som en del af Kammillegård.

Kammillegård er stedet hvor du nærer og ærer din sjæl, din krop og dit sind.

Salen

Salen er 70 kvm med loft til kip og bygget i en gammel hestestald. Rummet holdt i natur og varme jordfarver og belysningen kan dæmpes og skifte farver med hue app. Der er ingen spejle i rummet. I rummet er en soundboks til rådighed og Wifi internet. 

Der er tilhørende loungeområde, tekøkken og badeværelse. 

Behandlerrummet har skrivebord, sofa, stol og briks. Biblioteket er privat og ikke til udlån. Behandlerrummet lejes på dagsbasis med 2 måneders opsigelsesperiode. 

Find vej

På Kratvej 11 ligger Kammillegård i Måløv. Lige ved Måløv Kirke ser du en orange gård, med indgang ud til stien og Brydegården. Her ligger Kammillegårds indgang.